шість разів сказати мері — і один раз дізнатись, чому цей напій особливість varburger

brief icon 30 Apr 2025

вперше в історії нашого сайта, вітайте – стаття, яку ми присвятили тому самому закладу, що відкрив свої двері 10 років тому й став першим в об’єднанні проєктів varfamily
міське кафе varburger, ladies and gents та тиждень, що пройшов за спешалами Фото 1 (3)

ми додали в меню 6 видів bloody mary – чому? 

у varburger коктейль bloody mary – це не просто про формат “томат + горілка”, це давно вже ритуал. ми довго готувались і вирішили, що прийшов нарешті час дати їй простір, а вам – привід пізнати новий досвідФото 2 (2)запустили одразу 6 нових варіацій bloody mary, кожна з яких — з власним настроєм, смаком і бекграундом. запитались у шеф-бармена валєри, як довго вигадував ідею та що стало поштовхом:

“дуже довго виношував ідею мати фірмовий продукт саме від бару. тут надбання історії varburger — завжди поруч були талановиті люди, які створювали легенди прямо в серденько. тому у нас є навіть mary з песто і блакитним сиром. так, саме так — і це не плагіат, а данина поваги, don zekk, привіт!”

а що по смакам? чому такі різні?

лайн-ап наступний: chili & bbq, kimchi, paprika, pesto & blue cheese, mexico та безалкогольна bloody mary virgin

у кожної мері — свій смаковий профіль: гостра мексиканська, питка томатна, абсолютно безалкогольна, і ще кілька варіантів, які вам точно вартує спробувати для настроюФото 3 (1)тут у нас все на ізі вигадалось. варіації такі, що від сніданку й до вечірнього бургера. і, до речі, це реально ідеальна пара до бургерів [no jokes, перевірено нами і вами]

“кожна подача — унікальна. деякі настоянки ми вистоювали по пів року. гарніри робимо самі. для деяких з них бармен стає майже кухарем”

унікальність продукту та трохи про любов до гостей

наші кокейтлі – це справді крафтовий продукт: соуси від кухарів, настоянки від барменів, а інгредієнти локальні. українська горілка kyi, карпатські гриби, часник, томати

“головним поштовхом до розвитку саме варіантів цього коктейлю став зворотній звʼязок від наших гостей. у нас багато постійних котрі ходять саме на неї – заради цих відгуків хочеться працювати далі й вигадувати нові поєднання та смаки”, – розповідає валерій

ми завжди за те, щоб творити гостинно й чути фідбек. хтось вже прийшов на свою улюблену, а хтось ще обирає – і це прекрасно. welcome до нас – можливо наступного разу розширимо до 15Фото 4

    будь в курсі

    тільки прикольні листи, оповіщення про заходи і ніякого спаму

    оу єа!

    тобі приходитимуть лиш найприкольніші листи

    тільки прикольні листи, оповіщення про заходи і ніякого спаму

    instagram icon
    var
    f a m i l y
    ®