ми обожнюємо все, що пов’язано з випічкою: хліб, круасани, печиво. тому, подумали-придумали й вже як кілька місяців наповнюємо вітрини та полички кафе, кав’ярень, ресторанів нашого міста. як це сталось? розказуємо за порядкомпершочергово створили окремий сайт, де потенційні партнери зможуть подивитись, що ми їм пропонуємо – він, до речі, *ось тут
далі розроблювали план та визначали культові позиції нашої пекарні, які щодня мають великий попит. а потім що? завантажили все на сайт з детальними подробицями й складом продукції й хоп – ви можете стати партнером
чому нас обирають?
за наше турботливе ставлення до продукту. в основі хліба закваска, яку наш шеф пекар ярослав віднайшов три роки тому й аж з того часу належно слідкує за нею, покращує та випікає такий смачний ферментований хліб
круасани, ну ви самі знаєте які, якщо колись пробували – це також авторська методика ярослава. хрусткі ззовні та м’які й вологі всерединітепер давай про склад. у ньому завжди солодковершкове масло не менше 82,5% та органічне борошно. чому органічне? бо зерно є сертифікованим та не обробляється пестицидами
якщо шоколад – то бельгійський або французький. яйця? фермерські органічніякщо коротко – нам важливо тримати якість у всьому. це те, що є нашою цінністю, яку ми продовжуємо щодня зберігати, випікаючи хліб, круасани й що завгодно для дніпрян та гостей міста
see ya🤘🏼